مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

سلام خدمت وکلای محترم.آیا میشود در دادخواست مطالبه طلب ک روی فیش واریزی شکایت کردم تاریخ واریز وجه رو بزنم ک ب حساب متشاکی زدم.و اگر تاریخ واریز رو بزنم قاضی خسارت تاخیر تادیه رو از زمان ارائه دادخواست میزنه یا تاریخ عقد قرض.با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خسارت تاخیرتادیه از تاریخ مطالبه محسوب می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خسارت تاخیر تادیه از زمان طرح دادخواست لغایت اجرای حکم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خسارت تاخیرتادیه از تاریخ مطالبه یا اگر اظهرنامه یا داخواست دادید محسوب می گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست محاسبه می شود.