مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

با سلام و خسته نباشید: برای مطالبه 12میلیون و ششصد هزار تومن از تاریخ 08/05/96تا تاریخ 17/08/96چه مقدار خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " اگر تورم سال 1396 را نسبت به 12 ماه منتهی به سال 1395 حداکثر نزدیک به حدود 10% فرض نمائیم ، تورم ماهیانه بطور متوسط چیزی حدود 0/8 % تعیین می گردد و این در فرض سوال برای سه ماه و اندی خسارت تاخیر تادیه یعنی چیزی نزدیک به هیچ ! ضمن اینکه ملاک رسیدگی و صدور حکم توسط مرجع قضائی صالح ، مطالبه طلبکار و تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت است که در فرض سوال موضوعیت آن منتفی است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بسیار بسیار ناچیز و بعید است خسارت تاخیر تادیه به شما تعلق گیرد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

امید خوش سخن

جناب آقای امید خوش سخن :

برای 1 سال شمسی در سال 96 نهایتا تا 2 میلیون تومان می توان در نظر گرفت که برای 3 ماهه اعلامی کمتر از 1 میلیون تومان است