مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

سلام
با تنظیم دادخواست تامین دلیل، مقدار ریالی خسارت وارده از ناحیه خوانده توسط کارشناس تعیین گردید. هم اکنون میخواهم دادخواست مطالبه خسارت تنظیم کنم. با توجه به این که پرونده تامین دلیل مختومه شده سوال اینجاست آیا خوانده می تواند به مقدار خسارت تعیین شده اعتراض کند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظر کارشناس می تواند اعتراص کند و پرونده به کارشناس سه نفره ارجاع شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مطالبه خسارت را با ارجاع به نظر کارشناس بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در دادخواست تامین دلیل ، نظر صادر شده توسط کارشناس ، قطعی و غیر قابل اعتراض است ولی در صورت اقامه دادخواست مطالبه خسارت ، خوانده میتواند درخواست کارشناسی مجدد را نماید و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خوانده می تواند اساساً نظریه کارشناسی تامین دلیل را قبول نکند