مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ی خسارت

با سلام پس از رای دادگاه و مختومه شدن پرونده ی حقوقی برنده تا چه زمانی می تواند ادعای مطالبه ی خسارت بابت جلو گیری از فروش و ساخت ملک مورد اختلاف را مطرح کند؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
سوال شما مبهم هست ، اگر منظورتان خسارات بابت توقیف ملک هست ظرف بیست روز پس از قطعیت دادنامه میتوانید خسارات وارده را از خسارات احتمالی تقدیم شده دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص تأمین اخذ شده از متقاضی دستور موقت یا رفع اثر از آن، چنانچه ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ رای نهایی، برای مطالبه خسارت طرح دعوا نشود، به دستور دادگاه، از مال مورد تأمین رفع توقیف خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید
راه حلی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال مبهم است تا زمان بر طرف شدن اختلاف و پرداخت خسارت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تأمین اخذ شده از متقاضی دستور موقت یا رفع اثر از آن مد نظر شماست تا یکماه بعد از حکم قطعی میتوانید مطالبه خسارت از آنرا بدهید