مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری روند پرونده در دیوان عالی کشور

سلام همسر بنده از جانبازان و ایثارگران جنگ میباشد به خاطر مشکل در پرونده ای مربوط به ملکی در طالقان با معرفی یکی از آشنایان به دفتر وکالت مراجعه وایشان مدارک ومستنداتی گرفتن مبلغی حدود13میلیون پول پرداخت کردیم حالا چند روز پیش بدون اخطار از طریق ثنا داشتن منزل ما که وکیل محترم میفرمایند پرونده به دیوان ارسال شده هیچ پیامی از روند رسیدگی و چگونگی پرونده به ما نرسیده چکار باید کرد وکیل حتی به ما قرارداد کتبی نداده

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

روند پیگیری پرونده را از وکیل بپرسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید با همان وکیل خویش گفتگو فرمائید چرا که اشراف بیشتری بر پرونده دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق سامانه ثنا قسمت «اطلاع رسانی به اشخاص حقیقی» روند پرونده را مشاهده کنید.
اگر پرونده به دیوان رفته باشد در رونده پرونده درج می شود و قابل مشاهده است.