مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد هیئت کارشناسی چگونه تعیین می‌شود؟

با سلام با توجه به تعرفه دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری، در ماده 11 و تبصره 7 آمده است که در مواردی که موضوع کارشناسی توسط چند کارشناس رسمی از یک رشته کارشناسی انجام شود، از دستمزد هر کارشناس مبلغ سی درصد کسر میگردد. آیا اگر کارشناسی به هیئت 3 نفره ارجاع شود و هر سه کارشناس، در یک حوزه (مثلاً امور ثبتی) باشند، آیا این تبصره در مورد دستمزد هیئت کارشناسی، صدق می‌کند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا بله در این مورد هم صادق است