مشاوره حقوقی رایگان - شکوائیه ثبت نشده در ثنا

سلام وقت بخیر...
برام پیامکی اومده از adliran به مضمون زیر، که در سایت ثنا هم ثبت نشده و جالبه از یه شهر دیگه...
( شکوائیه شماره 1400220.... ارسالی از طریق سامانه قضائی به شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اهر ارجاع و با شماره پرونده 1400309... و رمز شخصی .... ثبت گردید.
معنیش چیه؟ من شکایت کردم؟ یا علیه من شکایت شده؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

شکایتی علیه شما ثبت شده است
منتظر ابلاغ باشید
میتوانید حضوری نیز پيگير ماجرا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یعنی. شما شکایت کرده اید
و ممکن است اشتباه شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما شکایتی مطرح نکرده اید شخص دیگری از شما شکایت کرده است.
منتظر ابلاغ دادسرا باشید