مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

در اپلیکیشن عدالت همراه قسمت روند کار پرونده موضوع زیر نوشته شده یعنی چه
درآذر ماه جواب استعلام بانک ملی رو گرفتم و بردم اجرای احکام و 2 تا حساب داشت که مسدود کردم و حکم جلب رو گرفتم

#نامه وارده از طرف بانک ملی با موضوع وصول پاسخ استعلام در تاریخ 1400/12/09واصل و به شماره فلان ثبت گردید#

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری اجرای احکام بپرسی پاسخ استعلام چی نوشته

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

همان ثبت پاسخ استعلام بانک ملی است در پرونده شما ثبت شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جواب استعلام از بانک به مرجع قضایی ارسال شده است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ظاهرا حساب بانکی به دستور اجرای احکام مسدود شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نامه استعلام در پرونده ثبت گردیده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پاسخ استعلام از بانک به مرجع قضایی ارسال شده وثبت گردیده است

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

پاسخ استعلام از بانک به مرجع قضایی ارسال گردیده است