مشاوره حقوقی رایگان - زمین اراضی ملی

سلام وقت بخیر بنده یک زمین 165 متری سال 98 بصورت قولنامه ای خریدم ک درش قید شده ک زمین مسکونی هستش ولی الان متوجه شدم ک زمین اراضی ملی هستش ولی داخل طرح هادی هستش و با دهیار ک صحبت کردیم گفتن در حال طی انجام امور اداری برای فراخوان سند هستش گفتن طی حدود شش ماه دیگه انجام میشه این کار خواستم بدونم با توجه به مبایعه نامه ک درش قید شده زمین مسکونی والان اراضی ملی هستش میتونم ب فروشنده پس ندم زمین رو با طرح شکایت و اگر میشه از کدام ادارات باید استعلامات لازم رو بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ابطلل بیع و استرداد ثمن و خسارت را ارایه بنمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید با همان وضعیت موجود زمین را قبول نمایید و تحمل نمایید تا بتوانید سند رسمی آن را اخذ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مطمئن هستید بعد از شش ماه مشکل حل میشه می توانید با همین شرایط اقدامی نکنید