مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن ملک به نرخ روز

مادربزرگم که فوت شد 400 متر زمین 200متر سند منگوله دار ثبت1336 و یک قولنامه 209متر( به تنها وارثش که بابام هست رسیده ، اما متوجه شدیم توش مسجد ساختن و پیگیری کردیم گفتن که این زمین جزء اراضیه ملی هست و یادمه گفته بودن از یک جا دیگه زمین میدیم بهتون ولی بابام پیگیری نکرد، آیا الان میتونیم پیگیری کنیم و زمین رو به روز پولش رو بگیریم ازشون یا زمین با ارزش معادل ازشون بگیریم؟ چقد طول میکشد و از کجا باید شروع کرد ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .پیگیرری کنید اما مستندات شما نتیجه بخش است اینکه چقدرطول می کشد غیرقابل پیش بینی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید بله می توانید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید پیگیری نمایید اگر مالکیت شما ثابت شود می‌توانیدمبلغ دریافت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری خواهید داشت ابتدا مدارک و مستندات باید بررسی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
شما باید ابتدا حسب مورد دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید تا مشخص گردد که زمین شما جز مستثنیات است
و سپس باید دادخواست به طرفیت اداره اوقاف مطرح نمایید و ....
جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام بهتر است اول‌از طریق دادخواست تامین دلیل نظر کارشناس رسمی دادگستری اخذ شود تا سابقه ثبتی و طرف مقابل دعوی احتمالی مشخص شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

علیه متولی زمین تغییر به مسجد طرح شکایت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت زمان مشخصی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد‌.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

قابل پیگیری است و نیازمند استمرار است.

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
تحت شرایطی امکان پذیر است. نیاز به بررسی اسناد و مدارک می باشد.