مشاوره حقوقی رایگان - مزایده زمین کشاورزی

سلام
زمین کشاورزی مشاع بین وراث اختلاف وجود داشته، درخواست تقسیم ترکه دادیم حالا دادگاه رای بر فروش از طریق مزایده داده.
حالا مقدار قابل توجهی از این زمین ها اراضی ملی است که چند ده سال است از زمان پدربزرگ ما زمین کشاورزی بوده.
و مقداری هم به عنوان زمین کشاورزی مشخص شده.
سوال بنده این هست که تکلیف این زمین هایی که جزء اراضی ملی ثبت شده، در مزایده چه میشه؟
آیا به فروش میرسه یا توقیف میشود؟ یا نه اصلا به مزایده نمیرود؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید?

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اراضی ملی در مزایده به فروش نمی رسد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر اراضی ملی قابل مزایده نیست

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
ابتدا باید توسط مراجع ذیصلاح (اداره منابع طبیعی و آبخیزداری) بررسی شود که آیا اظهارنظر قطعی در خصوص مالکیت دولت بر این زمین‌ها صادر شده است یا خیر.در صورت صدور اظهارنظر قطعی مبنی بر مالکیت دولت بر این زمین‌ها، مزایده آنها مجاز نبوده و باید از فرآیند مزایده مستثنی در صورت اثبات مالکیت دولت بر بخشی از زمین‌ها، دادگاه مزایده را متوقف خواهد کرد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قسمتی که متعلق به منابع ملی است قابل مزایده نبوده و صرفاً قسمتی که تحت تملک متوفی بوده است با مزایده خواهد رفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر آن ملک اراضی ملی باشد قابل مزایده نیست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

ابتدا وضعیت اراضی ملی مشخص میگردد سپس هرمتراژکه جزء اراضی ملی تعیین شد از مزایده خارج میگردد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به مزایده گذاشته نمی شود .
موفق باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت اطلاع منابع طبیعی امکان ابطال مزایده وجود دارد.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
اینکه آیا زمین های مشاعی که جزء اراضی ملی ثبت شده اند در مزایده فروخته می شوند یا خیر، به شرایط خاص پرونده شما بستگی دارد.

عوامل متعددی می توانند در این موضوع دخیل باشد، از جمله:

نحوه ثبت اراضی ملی: اگر اراضی ملی به طور حداگانه از زمین های کشاورزی ثبت شده باشند، احتمالاً در مزایده فروخته نمی شوند.
وجود اسناد و مدارک: اگر اسناد و مدارک کافی برای اثبات مالکیت وراث بر اراضی ملی وجود داشته باشد، ممکن است بتوان از فروش آنها در مزایده جلوگیری کرد.
قوانین و مقررات: قوانین و مقررات مربوط به فروش اراضی ملی ممکن است در طول زمان تغییر کند.

برای تعیین تکلیف دقیق در مورد این موضوع، باید تماس بگیرید تا اطلاعات دقیق تری خدمت شما عرض نمایم. باید پرونده شما را بررسی کنم و به شما در مورد بهترین راه حل قانونی برای این موضوع مشاوره دهم.