مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی پرسنل اداری سازمان علوم پزشکی سبزوار به تهران

سلام وقت بخیر کارمند اداری یکی از بیمارستان های شهرستان سبزوار هستم با سابقه 22 سال، به بنده گفته شده که باید کسی رو در بخش اداری یکی از بیمارستان های تهران پیدا کنم که قصد داشته باشه به سبزوار بیاد و جا به جا بشیم . آیا سامانه یا پبجی توی شبکه های اجتماعی هست که بشه با کسانی که می‌خوان انتقالی بگیرن لینک شد؟ چه کار باید کرد ؟ سپاسگزارم از لطفتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چمین چیزی وجود ندارد بایستی بیمارستان تهران موضوع را پیگیری تا اشخاصی که قصد انتقال به شهرستان شما را دارند هماهنگ نمایید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر .ازطریق بیمارستان تهران اطلاع رسانی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق کارگزینی مبدا و مقصد رایزنی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ازبیمارستان تهران موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر از طریق بیمارستان تهران موضوع را پیگیری تا اشخاصی که قصد انتقال به شهرستان شما را دارند هماهنگ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بخش نیروی انسانی بیمارستانهای تهران پیگیری کنید