مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی محل خدمت

سلام من پذیرفته شده آزمون استخدامی وزارت بهداشت پیمانی هستم. دانشگاه علوم پزشکی تهران قبول شدم .این دانشگاه ابلاغ بنده رو یه ماه پیش مرکز طبی زدن که من با شرایط این بیمارستان توانایی انجام کار ندارم و‌چندبار درخواست جابجایی دادم واسه بیمارستان امام ولی میگفتن که اعلام نیاز فقط مرکز طبی هستش اگرم میخوای جابجا کنی جایگزین بیار
خلاصه متوجه شدم 17آذر ابلاغ یه خانمی که هم رشته من هستن بیمارستان امام زدن ولی با جابجایی من موافقت نکردن
من باید چیکارکنم با این سیستم ظالم؟؟ میگن اگه نری باید استعفا بدی …
شیفت ها وشرایط اون بیمارستان اصلا با زندگی من سازگار نیست
من مادر مریضی دارم و تمام مدارکش هم موجوده
باید چیکار کنم ؟!
چون پارتی ندارم تو این سیستم باید هرچی میگن بگی چشم
جلوی چشم خودم تو ستاد یکی از کارشناسا سفارش فامیلشو کرد که بعد از اتمام طرحش از بیمارستان بهرامی بفرستنش بیمارستان امام وبیمارستان امام پیمانیش کنن ولی من چون از خودشون نیستم هیچ موافقتی نمیشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای انتقال هم رضایت مرجع مبدا و هم مقصد لازم است