مشاوره حقوقی رایگان - زمین روستایی. تفکیک نشده زمین کندم

خسته.نباشید پدرمان.که.فوت.کرد.سال.91.من.وسه.برادرم.یک.زمین.3.هکتاری.که.داشتیم.به.دونفر.که.ازروستایی. دیگه.فروختیم.من.یک.کاغذ.دفتر.نوشتم.من.وسه.برادرم.امضا.وار. انگشت.زدیم.حالا.که.زمین.گران.شده.وبعد.که.من.به.طرف.زنگ.زدم.گفتم.سه.نفر.از.برادر.وخوهرامضا.نکردن.گفتم.9ساله.زمین.کاشتی.وبرداشت.کردی.ما.پولته میدیم. به مبلغ 10 میلیون تومان زمین.مارا.پس. بده من. به برادرا.خواهر ها. گفتم.چند سال.پیش اینها.حرفی نزدن.تا.که.چند روز.پیش که.برادرم که.خواهر و.برادرم که.پیش زندگی.میکن.به.من.تلفنی گفت.از برگه.نوشته. یک.فتوکپی. بده.من.هم.ندادم. میشه.سه نفر.بدونه که.به من.بگن از.طرف پول.خوبی بگیرن.وامضا.بدن. تو.قول. نامه.حدد.حدود.ونوشته از.3.هکتار. فقد.17.هزار.متر.نوشتم کل.زمینها.9.هکتار.هست که.3.هکتار ما.برادرها فروختیم.از.پول.زمین.سهم.ارث.زمین.به.دوخواهروبرای. سال.91. دادیم.. وردم.چگونه.به . میریم. زمین.پدران. را.بده.میشه.بعد.این.سالها.دو.خواهر.ویک.برادر.یک.زمین.را.فروخته.باشد. ویک.برادر.معلول.که.سرپرست. ش.زن.داداشم.هست.به.طرف.بکن. 500.میلیون بگه. بده دو.خواهر.ویک.برادر.یک.زمین.را.فروخته.باشد.وبه طرف بگه ما امضا میکنیم. دوتا برگه عادی نوشتم یکی. دسته خریدار یکی دسته من.هست.میشه دو.خواهر.ویک.برادر.یک.زمین.را.فروخته.باشد. را.بدونه هماهنگی. یک.پول.زیادی از طرف بگیره وبعد امضا بدن. من.میخام.فسخ. کنم.بعضی. از.برادرها. برای چند میلیون به من.خیانت بکنه حرف من.میره. خودم چند سال پیش. برگه عادی.پیش یک.ارزه.نویس. نشان دادن. گفت این معامله فسخ هست. حالا برای چند میلیون به طرف میخان بگن یک پولی بده که ماسه نفر امضا بدن یواشکی حرف من.میره یا وکیل بگیرم چطور. میشه. خواهر برادر ها.برای چند میلیون این.کارها رامیکنه همه. باهم شکایت بکنیم چند هکتار زمین میرسه هر نفری شاید 5000هزارمتر برسه چکار کنم راهی هست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما نیاز به اخذ توضیحات بیشتر و بررسی جزئیات خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید