مشاوره حقوقی رایگان - مستاجرم فوت کرده و همسرش تخلیه نمی کند

سلام
تاریخ 15 آبانماه 1400 پایان قرارداد با مستاجرم بود ولی تمدید نکردیم و ایشون درگیر بیماری شدن و در دیماه فوت کردند و الان همسرش تخلیه نمیکنه . میگه باید پول ودیعه را به من بدهید ولی مستاجر من پسر داشته که با ایشون زندگی نمیکرده و سوال کردم گفتن نباید تا مشخص شدن انحصاروراثت مبلغی به همسرش تحویل دهیم

ولی ایشون الان منزل را خالی نمیکنه

لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید مبلغ را به شورا پرداحت و دستور دتخلیه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شورای دادخواست تخلیه بدهید

یک وکیل

حکم تخلیه صادر پ و ودیعه به صندوق دادگستری سپرده شود

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

شما درخواست تخلیه بدید.
بعد از صدور رای مبلغ ودیعه رو به اجرای احکام تسلیم کنید.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود
از طریق دادخواست تخلیه ملک نسبت به تخلیه ایشان اقدام نمایید. از جهت استرداد ودیعه مبلغ مذکور را به حساب صندوق دادگستری واریز می نمایید. ورثه پس از ارائه مدارک می توانند آن را از دادگستری اخذ نمایند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پول ودیعه را به صندوق دادگستری پرداخت کنید و دادخواست تخلیه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما درخواست تخلیه بدید.
بعد از صدور رای مبلغ ودیعه رو به اجرای احکام تسلیم کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.دستور تخلیه به طرفیت ورثه دهید ومبلغ ودیعه را درحساب دادگستری واریز کنید

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
دادخواست تخلیه اقامه کنید و مبلغ ودیعه را در صندوق دادگستری تودیع نمایید. ورثه مرحوم میتوانند پس از اخذ انحصار وراثت نسبت به اخذ ودیعه اقدام نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تخلیه فوری
را به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید و مبلغ رهن را به
حساب صندوق دادگستری واریز نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما از طریق مراجع قضایی دادخواست تخلیه به طرفیت وراث ان مرحوم درخواست و ودیعه را به حساب دادگستری واریز نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست تخلیه و سپردن ودیعه به حساب شورا

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مقابل تخلیه مبلغ ودیعه به وراث داده و رسید اخذ شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد