مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم بندی ارثیه و مراحل اجرای قانونی

سلام و خسته نباشید
پدر من چهل روز پیش فوت شدند و مادرم و پنج فرزند سهم الارث می‌برند و من به عنوان پسر بزرگتر پیگیری میکنم
و گواهی انحصار وراثت پدرم را هم گرفتم در کل ایشان یک منزل مسکونی با سندی که به نام خودشان بود و مبلغی هم در بانک به حساب خودشان داشتند مراتب قانونی را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت و بعد تحریر و تقسیم ترکه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید با گرفتن وکالت نامه فروش ، از همه ورثه ، خانه را انتقال بدهید یا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعد از انحصار وراثت می توانید در خصوص تقسیم توافق نمایید و یا از طریق دادگاه اقدام نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تقسیم نامه بین خودتان تنظیم شود به صورت رسمی در دفتر اسناد اگر بینتان صعیر و مجنون وجود دارد تقسیم باید توسط دادگاه انجام شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از انحصار وراثت میتوانید با توافق کلیه وراث ملک را فروخته وبر اساس قواعد ارث پسر دوبرابر دختر ارث خواهد برد ومادر نیز یک هشتم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مدارک هویتی و گواهی حصر وراثت انفرادی یا همگی با مرجعه به بانک می توانید سهم خود را از بانک بگیرید .
برای فروش خانه اگر همه وراث موافق هستند که مشکلی نیست در غیر اینصورت از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه یا فروش را نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مراحل از طریق حوزه مالیاتی ارائه اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات و سپس فروش است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت می توانید بین خود تقسیم کنید.
با توجه به اینکه منزل قابل تقسیم نیست می توانید سند را به نام همه وراث به میزان سهمشان انتقال دهید.
و اگر قصد فروش دارید می توانید انتقال دهید یا به یکی از وراث وکالت دهید جهت فروش اقدام کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بدوا دادخواست انحصار وراثت دهید و بعد تقسیم ترکه درخواست نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام طبق سند در اختیار می توانید از طریق دادگاه تقاضای تقسیم نماید و یا اینکه بین خود برابر قانون ارث تقسیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت اگر در خصوص تقسیم ترکه توافقی وجود ندارد باید از طریق دادگاه اقدام شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا گواهی انحصار وراثت به طرفیت وراث حین الفوت متوفی بگیرید و سپس بر اساس لیست اموال و دارایی متوفی دادخواست تقسیم ترکه و مهر و موم و تعیین حصه هر یک از وراث نمایید