مشاوره حقوقی رایگان - مدت اموزشی درجه داری نیروی انتظامی

با سلام و خسته نباشید. خدمت اساتید محترم من استخدامی نیروی انتظامی هستم و فقط مصاحبه عقیدتی برام مونده خواستم بدونم مدت اموزشی درجه داری نیروی انتظامی چند ماه است و میزان مرخصی برای افراد متاهل چند روز در ماه است؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق مرجع مربوطه سوال کنید.سوال حقوقی نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ارگان مربوطه پیگیری و مطمئن شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه می توانید سوال کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را را از عقیدتی سیاسی و یا بخش اداری ارگان متبوع بپرسید بهتر راهنمایی خواهید شد