مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در دانشگاه افسری امین

سلام. من برای درجه داری نیروی انتظامی ثبتنام کرده ام و احتمال زیاد دو ماه دیگه اعزام هستم می خواستم بدونم بعد از اتمام آموزشی امکانش هست برای دانشگاه افسر امین ثبت نام کنم و به انجا بروم
تمام شرایط دانشگاه را دارم کارت پایان خدمت و قد و وزن و مدرک دیپلم انسانی با معدل 15.92
و سنم هم 20 سال
خیلی ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین استخدامی سازمان مربوطه است از آنجا پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط دانشگاه را مطالعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به واحد گزینش مربوطه مراجعه کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از دانشگاه باید بپرسی ولی معمولا تحصیل حین ساعات اشتغال دولتی ممنوع است مگر اینکه مرخصی طولانی بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حضوراً از مرجع مربوطه یا شرایط دانشگاه را مطالعه نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوال حقوقی نیست از طریق دفترچه استخدام باید برسی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای ثبت نام دانشگاه افسری نیاز به شرکت در کنکور سراسری و کسب نصاب لازم خواهد بود‌

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که شرایط دانشگاه را تحت مطالعه خویش قرار دهید.