مشاوره حقوقی رایگان - تهدید توسط اتباع خارجی

من چند روزی با یه اقای هندی چت کردم و عکس رد و بدل کردیم بعدش دیگه گفتم بهم پیام نده شروع کرد من رو تهدید که عکسهاتو برای شوهرت و خانوادت میفرستم گفت من خودم پلیس سایبری هستم پشیمونت میکنم همش من رو تهدید کرد من بلاکش کردم بعد با یه شماره دیگه که پروفایل پلیس سایبری بود یه پیام اومد تو واتساپ که از شما تو هند شکایت شده ما اطلاعات و شماره تورو جهت همکاری میدیم به پلیس ایران خواستم ببینم صحت داره همچین چیزی ممکنه؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به هیچ عنوان
به نظر بنده طرف ایرانیه و قصد اخاذی پ سوء استفاده داره .
به هر حال طرف هر کسی که هست قصد سوء استفاده داره و تمامی حرفاش دروغ