با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
با سلام برای استخدامی مشکلی پیش نمیاد و با توجه به توضیحات شما دخول انجام نشده و عمل انجام شده لواط محسوب نمی شود و جای نگرانی بابت ازدواج و استخدامی نیست و هیچ مشکلی پیش نمیاد نه برای ازدواج و نه استخدامی مشکلی پیش نمیاد. پیگیری موضوع نیز نتیجه ای نخواهد داشت و بهتر است با یک روانشناس خوب مشاوره کنه .
باسلام این دوست میگه چند بار سرالت دخول شده ولی کامل نرفته داخل واز من خواهش کرده که پسر خاله اش را با چند نفر از دوستان به باغ برده وهمین بلا را سر اون بیاره ایا درسته این کار من بخاطر رفاقت مجبورم دست به چنین کاری بزنم ازاین طریق انتقام گرفتن ایا درسته میگه هروقت میبینمش خون جلوی چشامو میگیره.
سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.