مشاوره حقوقی رایگان - لواط

سلام من و چند نفر از دوستان قراره یک پسر را به زور با لواط کنیم وازش فیلم بگیریم اگه شکایت کنه جرمش چیه به این دلیل که او هم با یکی از دوستان من این کار را کرده، اگه اونوقت شکایت کنه دوست من هم میتونه شکایت کنه علیه خودش دفاع کنه. دست ماهم گیره ؟؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله کار شما مجرمانه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه شما مرتکب جرم لوط میشود و مجازات حد لواط بر شما حاکم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همه شما محکوم به حد لواط میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مجازات حدی است و قابل بخشش نیست حبس شلاق یا اعدام

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات لواط با این توضیحات شما اعدام است
در لواط باید دخول انجام شود.
اگر دوست شما اقدام به چنین عملی کند ممکن است با اثبات اینکه برای وی چنین اتفاقی افتاده مشکلی خاصی پیش نیاد. ولی برای بقیه قطعا مشکل پیش میاد.
از طرفی اقدام شما آدم ربایی نیز محسوب می شود که به حداکثر مجازات محکوم خواهید شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مجازات حبس و شلاق خواهید داشت
و با شرایطی مجازات اعدام خواهد داشت اگر