مشاوره حقوقی رایگان - لواط

با سلام دوستان من یک دوست دارم
که الان 17سال دارد او در سن 15سالگی به خانه عمو خود می رود و پسر عمویی دارد 18 سال دارد این دوست من هیچ چیز در مورد لواط نمیداند و پسر عمویش به زور اورا وادار 2یا3باربه عمل لواط میکند حالا این دوست من الان فهمیده جه بلایی سرش اومده میخواهد خودکشی کند چون هیچ روحیه ندارد حالا خواستم یک سوال کنم .... ایا خداوند متعال او را می بخشد ... او میتواند در آینده ازدواج کند ... میتواند به سربازی برود ... می ترسد از او تست پزشکی بگیرند و او خود را وادار به خودکشی کند .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عدم اطلاع وی دلیل و توجیه گناه وی نمیشود . اماقطعا خداوند استغفار الذنوب است. مانع ازدواج نیست در صورتی که تکرار نشود . اگر مشکل مجددی ایجاد شد میتواند از نظر قانونی شکایت کند. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند ازدواج کند و مشکلی از این لحاظ پیش نمیاد و خدمت سربازی نیز معاینه نمیشه و اگر خودش پیش کس نگه تا آخر عمر کسی متوجه موضوع نمیشه و هیچ مشکلی در استخدام و ... پیش نمیاد.
به هر حال اگر مدارک کافی دارد می تواند شکایت کند ولی توجه داشته باشید اگر نتواند اثبات کند همه متوجه موضوع می شوند و برای خودش مشکل پیش میاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام جهت ازدواج یا خدمت سربازی با مشکلی مواجه نیست مگر اینکه قصد اشتغال در مشاغل نیروی انتظامی را داشته باشد که معاینه انجام میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می تواند ازدواج کند و مشکلی از این لحاظ پیش نمیاد و خدمت سربازی نیز معاینه نمیشه و اگر خودش پیش کس نگه تا آخر عمر کسی متوجه موضوع نمیشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید مشکلی برای ازدواج نخواهید داشت و برای سربازی هم مشکلی ایجاد نمیشود و هیچ آزمایشی انجام نخواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
خداوند استغفار الذنوب است. مانع ازدواج نیست و مشکل خاصی نیز پیش نمی آید تا با خودکشی از آن رهایی یابد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول اینکه کسی که اینکار را کرده باید احساس گناه کند نه قربانی دوم اینکه شکایت کنید سوم. پیش یک دکتر روانشناس مجرب بروید