مشاوره حقوقی رایگان - لواط

با سلام یک نفر از دوستان بنده که از نظر عقلانی مشکل داره و پدر ایشون از جانبازان هست پسر این فرد حدود یک سال و نیم پیش با من رابطه داشته به مدت سه سال اما از سال گذشته من سعی کردم با تفره رفتن ازش فاصله بگیرم ولی این فرد تهدد کرده اگه من چیزی بگم از من که مفعولم شکایت میکنه چون این پسر هربار که به سراغ من میومد کمی خوراکی میخرید و حالا من ترس دارم ازم شکایت کنه من توبه کردم و روال زندگی عادیمو پیش میرم اما میترسم اولین بار ها بارضایت من بوده اما بعد ها از ترس بود فرد مذکور حدودا سی ساله و من حدودا 25 ساله هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده شکایت نمیکنه ولی اگر شکایت کنه و ثابت بشه شما به اعدام محکوم می شوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این شخص نمیتواند شکایت کند چون خودش نیز لاطی محسوب و مجازات حد دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شکایت کند و اثبات شود خودش هم مجازات میشود از او فاصله بگیرید و اهمیت ندهید.