مشاوره حقوقی رایگان - فروش و مصرف مواد هرویین و شیشه

سلام شوهرمن معتاده برا مصرف شخصی خودش گفته بودن بهش عید گرون میشه 13گرم شیشه 27گرم هرویین مامور از خونه دراورد البته هرویین رو از پنجره طبقه پنجم پرت کرده تو بیابون الان گرفتنش اونیم ک پرت کرده پیدا کردن ولب زیر بار نرفته حکمش چیه و اینک زیر بار بره ب نفعشه یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زیر بار بره یا نه محکوم خواهد شد و ادعای گرانی و... تاثیری در میزان مجازات ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فاقد سابقه کیفری باشد اصولا به حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به سوابق و نظر قاضی حبس و جزای نقدی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حسب مورد مجازات حبس و جزا نقدی و شلاق خواهد داشت