مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از خانواده برای فروش مواد

سلام.داماد ما برای فروش مواد و جابجایی مواد از خانواده بعنوان پوشش استفاده میکنه و چند بار بصورت قاچاقی زن و بچه هاش رو به سلیمانیه عراق برده . از مکانهای بسیار خطرناک و با جون خانواده اش بازی میکنه . یکبار به پلیس گزارش کردم ولی کاری انجام نشد . با قاچاقچی های بین المللی در کرمانشاه و سلیمانیه عراق کار میکنه. چیکار باید بکنیم. ممنون.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اول با رییس کلانتری محل سکونت وی یا رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهر یا دادستان شهر وقت ملاقات خصوصی بگیری و مورد را توضیح دهی تا انها به شما بگن چکار کنی.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس مبارزه با مواد مخدر پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 113 تماس بگیرید و موضوع را گزارش دهید.