مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی و حضانت دائم فرزند

باسلام و خسته نباشید خدمت شما
ایا همسرسابقم میتواند در ازای اینکه مانع ملاقات فرزند با پدرش باشم درصورتیکه در طلاقنامه اظهارنموده اند ک تمایلی به دیدن فرزند ندارندواین ممانعت از دیدار ب علت بیماری امیکرون هست ک فرزند اینجانب 7ماهه میباشدوپزشک اطفال گفته تحت هیچ شرایطی ازمنزل خارج نشودچون در19 بهمن فرزندم مبتلا شده بود... ب دادگاه بروند و حق حضانت فرزندم را پس بگیرندو ب حکم طلاق اعتراض نمایند با اینکه حق اعتراض را ساقط کرده ایم از خودمان ؟
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارایه گواهی پزشک و قرنطینه خانگی فرزندتان میتوانید مانع ملاقات فرزند شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در این مورد گواهی پزشک داشته باشید و لازم هست فرزند قرنطینه شود در دادواه ارایه کنید مشکلی گیش نمی آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زوج فقط می تواند
درخواست ملاقات فرزند را مطرح نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

زوج فقط میتواند درخواست ملاقات فرزند را مطرح نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حق حضانت با ملاقات متفوت است و نیلز به بررسی دارد اما هیچکس نمس تواند حق ملاقات را مانع شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به شرایط و اوضاع و احوال دارد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

ممانعت با عذر موجه و به ننظور حفظ سلامت مشکل ساز نیست . حضانت با مادر است و صرف ممانعت موقت تاثیری در این امر ندارد . طلاق اگر ثبت شده که دبگر قابلیت اعتراض ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دلائل خود را به دادگاه ارائه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر فقط می توانند از شما شکایت کیفری ممانعت ازملاقات طفل مطرح نمایند