مشاوره حقوقی رایگان - تست اعتیاد کارمندان

با سلام و آرزوی موفقیت در امور و تشکر صمیمانه به لحاظ صحه صدر و آستانه تحملتان
دوتاسوال داشتم .
عنایت فرمایید که ممنونم .
1 . در آموزش و پرورش چه نوع تست های اعتیادی انجام می شود تریاک و مشتقات آن و یا تمام مواد مخدر .
2. در صورت مثبت بودن چه مجازاتی قابل اجراست و آیا قابل اعتراض است؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تمام مواد - اگر ثابت شود پرونده شما به هیئت رسیدگی به تخلفات ارجاع میشه در آنجا تنبیهاتی در نظر می گیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تمام مواد مخدر
و امکان اخراج وجود خواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام تمامی موارد، اگر ثابت شود پرونده شما به هیئت رسیدگی به تخلفات انجام میشود و در آنجا تنبیهاتی در نظر گرفته خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمامی مواد مخدر و اگر مثبت باشد احتمال اخراج کردن شما هم هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آزمایش اعتیاد به صورت کامل از خواهد شد و احتمال دارد در صورت اعتیاد در کمیسیون های تخلفات اداری حکم اخراج صادر گردد