مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم استرداد جهیزیه

سلام من چهار ماه پیش استرداد جهیزیه کردم و با تامین خواسته تمام جهاز خود را تحویل گرفته ام و ده درصد خسارت احتمالی را پرداخت کردم. العان هم میخواهم ان ده درصد را که امانت گذاشته بودم بگیرم رفتم شعبه دادگاهم گفتن که باید درخواست اجرای حکم کنید خب منی که جهیزیه را گرفتم مگه با اجرای حکم نبوده کلا گیج شدم میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر درخواست صدور اجرائیه نداده اید درخواست بدهید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
یک درخواست بنویسید و به سادگی تقاضای استرداد مبلغ خسارت احتمالی را بکنید. یک نسخه از رأی دادگاه و صورتجلسه تحویل جهیزیه را پیوست درخواست بکنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موردی نیست درخواست صدور اجرائیه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بواسطه تامین خواسته جهیزیه را موقتا دریافت نموده ایید وبا یدور حکم استرداد باید درخواست اجراییه نمایید تا روند پرونده تکمیل گردد وسپس درخواست استرداد خسارت احتمالی را بخواهید