مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

با سلام بنده استخدام پیمانی نیروی انتظامی هستم ، سه سال از دوره ام مونده. میخوام یه جوری بیام بیرون که برام بد نشه و شاید یه روزی استخدام بانک یا آموزش پرورش یا یه ارگان دولتی بشم. راهی هست که الان استعفا بدم یا اخراج بشم و مشکلی برام پیش نیاد یا اینکه حتما باید وایسم دوره پیمانیم تموم شه؟؟
بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید استعفا خود را
مطرح نمایید تا توسط سازمان بررسی
گردد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست استفا دهید تا بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلاکم شما این حق را دارید درخواست استفا دهید تا بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

استعفا شما باید توسط افرادمندرج در ماده 78که عبارتند از فرماندهی نیرو ویا فرماندهی کل است مورد موافقت قرار گیردکه اصولا قابل پذیرش قرار نخواهد گرفت