مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس مدرک تحصیلی

با سلام و خسته نباشید
من در زمان خواستگاری و قبل از ازدواج دانشجوی دانشگاه تهران بودم و خب خوانواده دختر روی این موضوع تاکید داشتن
ولی بعد از عقد و بعد از مدتی به دلیل مشکلات تحصیلی توانایی ادامه تحصیل تو اون رشته رو از دست دادم و الان کار آزاد دارم و تو کارم هم بسیار موفق هستم با درآمد خوب و شان کاری مناسب
و در کنار کارم پیگیر کنکور و شرکت مجدد تو رشته ای دیگه(مورد علاقم) هم هستم
آیا خانواده خانوم و خانوم من با نظر به اون رشته و دانشگاه محل تحصیل قبلی میتونن ادعای تدلیس بکنن؟
ممنونم از پاسخگوئی شما

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر عقد نکاح بر مبنای شرط مذکور صورت گرفته باشد ،ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تدلیس در مورد شما اثبات نمی‌شود