مشاوره حقوقی رایگان - استرداد بیعانه

سلام
خریداری محصول باغ من را بر درختان دیده خوب باغ را مشاهده و بررسی کرده و پسندیده بر سر قیمت با هم توافق کردیم دست دادیم و مبلغ پنج ملیون تومان بیعانه داده و قرار کردیم پنج روز بعد محصول را برایش باز کنیم وزن کنیم تحویل بدیم و کل مبلغ را بگیریم بعد از 7روز که بازار کمی فرق کرده امده میگه من پشیمون هستم و محصول را نمیخوام ایا باید بیعانه را برگردونم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به عرف این گونه معاملات دارد معمولا بعد از پشیمانی بیعانه برنمی گردد.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. ما باید قراردادی می نوشتید و شرایط را روشن می کردید. بگو اگر نمیخواهی بنویس که پشیمان شدم تا ما بتونیم بفروشیم پول شما را بدیم.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

م یتوانید از طریق دادگاه مبلغ را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد نداشته باشید بهتر است که برگردونید.
برای اینکه مشکلی پیش نیاد سعی کنید قراردادی تنظیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اصولا روال کار برگرداندن ودیعه است