مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی از طرف گمرک برا ارزشگذاری بارو نامه آزادی ماشین

سلام وقتتون بخیر. یک ماه و دوهفته پیش ماشین شوهر منو گرفتن با بار نوشیدنی و یه کارتن ژیلت.بار رو بعداز دوهفته فرستادن مرکز استان برا گمرک.الان چندین هفته هست فقط منتظر ارزشگذاری بارو نامه دادن هستن...خواستم بدونم روال کارچطوره.؟وکیل هم گرفتیم ولی اصلا کاری برا ماانجام نداده.روال کار گمرک و نامه زدن و بعداز اون چیه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده شما به تعزیرات حکومتی
ارسال خواهد شد اگر قیمت بار ، بیشتر از ده
میلیون باشد خودرو توقیف خواهد شد
و با توجه به نوع و قیمت بار جریمه خواهید داشت و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ارزش بار قاچاق مشخص گردد و سپس جهت تفهیم اتهام به همسر شما ابلاغ خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بدوا ارزش بار مشخص گردد بعد برمبنای آن رای صادر می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بار ارزش گذاری شود و بر اساس آن جریمه میشوید