مشاوره حقوقی رایگان - طبق کمیسیون 1 04و 105 ارتش بازخرید اجباری شدم

با سلام بنده با 13سال خدمت در ارتش بر اساس اتهامات واهی و بی اساس و غیبت های مکرر در سال 94و 95بازخرید شدم و 6سال از تاریخ باز خریدیم می‌گذرد تسویه نکردم نامه تسویه حساب به یگانم نرسیده چندین رای از دادگاه نظامی دارم که تبرعه شدم و تمامی شکایات بی‌اساس بوده آیا میتوانم بعد از گذشته 6سال از بازخریدیم به دیوان عدالت شکایت بنویسم و دوباره به خدمت خود باز گردم با توجه به اینکه اسناد و مدارک معتبر دادگاه نظامی و خود سازمان ارتش را دارم لطفاً راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رای دادگاه با رای هیئت رسیدگی به تخلفات دو مقوله جدای از هم است، من مدیر حقوقی ستاد مشترک ارتش بودم تماس بگیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات فوق الذکر اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و مستندات جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید