مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه به رای دیوان عدالت اداری

با سلام. کارمند وزارت دفاع بودم که به خاطر آموزشی که در حوزه روانشناسی داده بود اون آموزش را جز فرقه های منحرف دانستند و بنده رو اخراج کردن شکایت به دیوان عدالت کردم و دیوان رای کمیسیون انظباطی را رد کرد و اموزش من رو قانونی و شرعی عنوان کرد و بررسی مجدد اعلام کرد. وزارت دفاع درخواست تجدید نظر کرد که باز هم رد شد و رای به نفع من دادن و رد درخواست تجدیدنظر کردن. طبق این رای بنده خلافی مرتکب نشدم بعد از یک سال دوباره بنده به کمیسیون انظباطی دعوت شدم که با یک درجه تخفیف بنده را بازخرید اجباری کردن در صورتی که من که جرمم رد شده بود و تقاضای بازگشت به کار داده بودم چرا دوباره تنبیه برای بنده مدنظر قرار دادن و هیچ توجهی به حکم دیوان نداشتند. لطفا راهنمایی کنید باید دوباره به دیوان اطلاع بدم این بی توجهی و چطور شکایت کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل