مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد مردان

با سلام
بنده 24سال و شش ماه سابقه کار دارم بعد از بیست و چهار سال برای درمان همسرم به خارج از کشور مهاجرت کردم و به مدت سه سال از مرخصی بدون حقوق استفاده کردم و حق بیمه این سه سال را پرداخت کردم اما الان با حکم دیوان تخلفات اداری حکم بازخرید برای من صادر نموده اند و من به این حکم اعتراض کردم .ایا می‌توان با گرفتن وکیل این حکم را تغییر داد. ؟در صورت امکان آیا جنابعالی وکالت بنده را با صرف هزینه متقبل میشوید ؟لطفا روش تماس با جنابعالی را مرقوم‌فرمایید.متشکرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جهت وکالت بایستی از پنل سامانه در ارتباط باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدارکتان باید بررسی شود. در هرصورت شما میتوانید از طریق پنل کاربری هریک از وکلا وکیل مناسب با تخصصهای ذکر شده انتخاب کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکانپذیر است هرچند باید مدارک دقیقتر بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی دقیق مدارک وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و با توجه به سابقه پرداخت حق بیمه ،
شما باید درخواست بازنشستگی را مطرح نمایید یا