مشاوره حقوقی رایگان - مزایای سرایداری

سلام. بنده حدود 2 سال در یک ساختمان 20واحدی سرایدارم از روز اول قول بیمه و حقوق کامل دادند اما حالا 3تومان می دهند و قراداد وازارت کار اوردند برای سال 1400 که گفته شده من حقوق کامل دریافت کردم باید امضا کنم قرار داد اخر سال اوردند و همچنین یک قرارداد دیگه ی اوردند که اجاره نامه است که من اینجا به عنوان مستاجر ساکنم و می گویند تا امضا نکنم حقوق خبری نیست حقوق بهمن هم دریافت نکردم خواستم بدونم اگر من اون قراردادها رو امضا کنم می تونم شکایت کنم یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را نمایید کسر حقوق ماهیانه ، حق بیمه ، سنوات ، عیدی و پاداش

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بابت تمام حقوق خود در اداره کار شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره کار می توانید حقوق خود را پیگیری نمایید