مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شغل سرقفلی

با سلام و احترام
در سال 86 سرقفلی یک باب مغازه را خریداری کردم. ابتدا یک قولنامه دستی نوشته شد که در آن حق انتقال به غیر و اجاره به غیر سلب شده است. صنفی هم که در قولنامه ذکر شده سوپر مارکت است. مدتی پس ار عقد قولنامه، در دفتر اسناد رسمی، سند صلح سرقفلی و اجاره نامه محضری یکساله عقد گردید. ولی در اجاره نامه محضری، حرفی از نوع شغل زده نشده و حق انتقال سرقفلی به غیر نیز به صاحب سرقفلی داده شده است.
از آن تاریخ تا به امروز مغازه باز نشده است. اکنون مالک فوت کرده و ملک ورثه ای است که بنده نیز یکی از ورثه میباشم (ینی از ملکیت مغازه سهم میبرم). حال اکنون قصد باز کردن مغازه برای شغل آبمیوه بستنی یا لوازم تولد را دارم.
با توجه به اینکه در اجاره نامه محضری نوع شغل ذکر نشده، ولی در قولنامه ذکر شده و با توجه به اینکه تاریخ اجاره نامه منقضی شده و با توجه به اینکه بنده یکی از مالکین هستم،
آیا امکان تغییر شغل وجود دارد؟
آیا قولنامه دستی وجاهت قانونی دارد یا اجاره نامه محضری که تاریخ آن منقضی شده؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی برای نفسی شغل سرقفلی ، باید شغل جدید عرفا
مشابه شغل سابق باشد یا تغییر شغل با اجازه و موافقت ورثه باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر قولنامه رسمی وجاهت ندارد وسند رسمی اخیر که تنطیم شده ملاک خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشابه شغل قبلی باشد امکان پذیر است.