مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شغل مغازه سرقفلی

سلام وقت بخیر
من مغازه ای دارم که 10 سال پیش با اجازه مالک
تغییر شغل دادم میخواستم بدونم که میشه بدون اجازه مالک به شغل قبل برگردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیاز به اجازه مالک دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر در قرارداد اجاره سرقفلی نوع شغل ذکر شده باشد شما میتوانید شغل سابق را که در قرارداد اجاره سرقفلی ذکر شده انتخاب نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر دو شغل از یک سنخ باشه اشکالی نداره مثل ساعت سازی و طلافروشی . یا مکانیکی و تعویض روغنی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر موضوع مطرح شده در متن سوال می‌باشد. همچنین نیاز است که قرارداد منعقد شده فیمابین مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی میتوان اقدام نمود لیکن بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اگه امخوانی با شغل قدیم داشته باشه که حقوق مالک تضییع نشود مانعی ایجاد نمیکنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به توافق شما و قرارداد مربوطه دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است . همان طور که در گذشته اشاره شده است نیاز به بررسی بیشتر موضوع مطرح شده در متن سوال می‌باشد. همچنین نیاز است که قرارداد منعقد شده فیمابین مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای پاسخگویی دقیق به سوال شما باید متن قرارداد مورد بررسی قرار بگیرد.
اصولا تغییر شغل باید با اجازه مالک باشد مگر اینکه عرفا مشابه شغل قبلی باشد.
اگر مالک با تغییر شغل شما موافقت کردند این همیشه به این معنا نیست که هروقت خواستید به شغل سابق برگردید.