مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام من 2 روز پیش با یک ماشین 206 تصادف کردم که من مقصر بودم راننده سالم بود و از خودرو پیاده شد و حتی با پلیس هم تماس گرفته شد و افسر اومد مدارک من رو به ایشون داد و مدارک ایشون رو به من داد و قرار شد که به بیمه مراجعه کنیم ولی وقتی باهاشون تماس گرفتم شب حادثه حالشون خوب بود ولی شب بعد گفتن که حالشون خوب نیست و صبح باهامون تماس میگیرن ولی امروز هرچی تماس میگیریم باهاشون پاسخگو نیستن ما کروکی هم نداریم الان چند سوال داشتم

1.ایشون میتونه شکایت کنه که بعد از تصادف مشکلی براشون پیش اومده؟(موقع تصادف افسر اومد و ایشون گفتن که مشکلی ندارن)

2.تا چند وقت مهلت داریم تا جهت پرداخت خسارت به بیمه مراجعه کنیم؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان بروز مشکل پزشکی پس از حادثه وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان شکایت وجود دارد.
از بیمه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید پیگیریهای لازم را انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله ممکن است در اولین فرصت مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود خواهد
داشت
و شما هم میتوانید شکایت نمایید و
درخواست ترسیم کروکی توسط
کارشناس را نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانند شکایت کنند البته تشخیص ارتباط تصادف با مشکلات جسمی با پزشکی قانونی ست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دریافت خسارت از بیمه مشمول زمان دو ساله می باشد ولیکن مقصر حادثه اصولا باید ظرف 10 روز نسبت به تشکیل پرونده در اداره بیمه اقدام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند شکایت کند و ظرف ده روز در بیمه تشکیل پرونده کنید