مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از بیمه

باسلام من در شورای حل اختلاف به پرداخت خسارت بابت افت قیمت وخسارت خودرو به مبلغ 20میلیون تومان محکوم شدم طبق هماهنگی با شرکت بیمه مربوطه قرارشد بیمه پرداخت کنه ولی شاکی حاضر به همکاری نیس ومبلغ مربوطه را از خودم طلب می‌کند وحاضر نیس جهت انجام تشریفات قانونی اداری همراهی کند حال دراینصورت خودم باید پرداخت کنم یا شورای حل اختلاف می‌تواند شاکی را ملزم کند که همکاری کند
ضمنا در صورت الزام به پرداخت با توجه به اوضاع بد اقتصادی میتوانم مدتی تقاضای مهلت کنم یا خیر البته حکم قطعی شده با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بیمه دارید شاکی باید علیه بیمه دادخواست دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه داشته باشید بیمه باید خسارت را پرداخت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله خود شما باید مبلغ را پرداخت نمایید
ولی شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا در صورت صدور حکم اعسار ، مبلغ ‌محکوم به اقساط گردد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

معمولا بیمه ها از پرداخت افت قیمت امتناع می کنن منظور شما به عدم همکاری خسارت دیده چیه؟ سوال شما مبهم است نیاز به توضیح بیشتر داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بیمه داشته باشید بیمه باید خسارت را پرداخت کند.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه در تعهدات بیمه افت قیمت هم لحاظ شده باشد امکان الزام وجود دارد
در مورد سوال دوم میتوانید تقاضای اعسار نمایید ممکن است با اعسار شما و تقسیط آن موافقت گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

در این موارد، اگر شاکی حاضر به همکاری نباشد، شما می‌توانید با تقدیم دادخواست قضایی به شرکت بیمه، درخواست پرداخت خسارت خود را از بیمه‌گر دریافت کنید. در این صورت، بیمه‌گر موظف است طبق قانون، خسارت را به شما پرداخت کند.

با توجه به اوضاع بد اقتصادی، شما می‌توانید با شرکت بیمه توافق کنید که مبلغ خسارت را به صورت اقساطی پرداخت کنید ولی در چنین مواردی، بهتر است با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکار را پیشنهاد دهد.

ضمناً، در مورد مدت زمانی که برای پرداخت خسارت دارید، باید مطابق با توافقاتی با بیمه‌گر باشد. به هر حال، توصیه می‌شود که به اسرع وقت با شرکت بیمه تماس بگیرید و در مورد شرایط پرداخت خسارت با آنها مذاکره کنید.