مشاوره حقوقی رایگان - پخش عکس خصوصی و تهدید

سلام من یه سال پیش با یه اقایی رابطه داشتم خانواده ها هم با خبر بودن به قصد ازدواج بود تقریبا نامزد هم بودیم و رابطه جنسی داشتیم.ولی به دلایلی بعد مدتی جدا شدیم و اون منو به روش های مختلف تهدید به پخش عکس لخت و فیلم کرد و همین امروز هم عکسارو برام فرستاد و من اسکرین شاتا رو دارم،میخواستم بدونم چجور میتونم تحویل پلیسش بدم بدون اینکه خانواده م مطلع شن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان انتشار فیلم و عکس خصوصی می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

مستند به ماده 669 قانون مجازات اسلامی شکایت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت تهدید مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت تهدید میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید شکایت تهدید به انتشار
عکس های خصوصی را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس فتا و دادسرا پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت عنوان تهدید نسبت به انتشار عکسهای خصوصی میتوانید شکایت نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید شکواییه بنویسید وشکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بابت تهدید به انتشار می توانید به استناد اسکرین شاتها می توانید شکایت نمایید به هر روی امکان اطلاع جهت پیگیری پروسه می باشد