مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کرایه.

با سلام
خانه ای اجاره داده ام از 6 ابان تا کنون یکماه ان هم ناقص اجاره پرداخت کرده است یعنی 3 م ه است که پرداخت نکرده . چند سوال دارم:
1- چگونه میتوان حکم تخلیه گرفت؟
2- اگر در مراحل اخذ حکم تخلیه مقداری وجه بپردازد چه میشود؟
3- ایا میتوانم برای اقدام وکیل بگیرم و هزینه را پای مستاجر حساب کنم.
با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام چون بیش از یک ماه بوده می توانید درخواست تخلیه دهید و تمام هزینه و حتی وکیا تا تعرفه قابل مطالبه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق دادگاه برای حکم تخلیه اقدام کنید تمامی وجوه طبق تعرفه قابل وصول است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست تخلیه بدهید و پرداخت اجاره بعد از دادخواست تاثیری ندارد.
حق الوکاله طبق تعرفه قابل دریافت است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اتمام مدت اجاره تقاضای صدور دستور تخلیه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تخلیه فوری
به علت عدم پرداخت اجاره بها در
شورا مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اجور معوقه دادخواست مطالبه دهید
و برای تخلیه ، استفاده شخصی و یا عدم پرداخت اجاره بها را عنوان کنید و برای گرفتن وکیل و پرداخت هزینه ها در صورتی که مستاجر را محکوم کنید قابل دریافت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مستاجر تعهدات قراردادی خود را پایبند نبوده و معوقه داشته باشد امکان تخلیه زودتر از موعد وجود خواهد داشت