مشاوره حقوقی رایگان - مالیات سوپر مارکت اجاره ای (غیر تجاری)

باسلام. 4 ساله که یه مغازه اجاره کردیم به عنوان سوپر مارکت که داخل کوچه فرعی است و جایی که بهداشت و اماکن و... خیلی نمیان و مغازه تجاری نیست و کنتور برقش مسکونیه و مغازه آب ندارد.
حالا ما مغازه را تخلیه کردیم و سوال من اینکه ما از سمت دارایی شامل مالیات میشویم یا خیر؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر قبلا در اداره دارایی پرونده مالیاتی وجود نداشته باشد ظاهرا مالیات بر درآمد نخواهید داشت