مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر مغازه پیش خرید شده

سلام
چند سالی است مغازه ای در یه پاساژ خریداری شده واز سال 95 تقریبا برخی از مالکین دارند کار می کنند . هنوز سند به نام مالک نیز صادر نشده و پاساژ نیمه فعال است .
حالا سوالم اینه مالیات به بنده تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ما دو مالیات داریم مالیات بر مشاغل که بر عهده کسی است که فعالیت دارد

مالیات اجاره که بر عهده مالک است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر فعالیت شما در انجا اغاز شده بله مالیات مشاغل بشما تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش شفاف بیان نشده است و لازم به توضیحات کامل‌تری است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مالیات مشاغل به شاغلین و مالکین اجاره املاک به مالکین تعلق میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مالیات مشاغل به شاغلین و مغازه داران و مالیات اجاره املاک به مالکین تعلق میگیرد