مشاوره حقوقی رایگان - مالیات مغازه

با عرض سلام مغازه ای اجاره کردم در مورخ 1400/02/01 در قرارداد اجاره قید کردم مالیات بر مشاغل بر عهده من می باشد و امسال اظهارنانه مالیات بر مشاغل خودم را رد کردم ولی مالک تماس گرفته که مالیات مغازه کلا بر عهده من می باشد یه راهنمایی میخواستم چه اقدامی باید انجام بدم لازم به ذکر است مستاجر قبلی مغازه داری پروانه کسب نبوده ولی من پروانه کسب دارم من پرونده مالیاتی مستقل دارم و هیچ ربطی به مالک و پرونده مالیاتی ایشون ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقدام و حرفی باید بزنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر تاجری مسولیت مالیات خود را دارد شما از ابتدا تا انتهای فعالیت خود مسول هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرداخت مالیات اجاره برعهده خود مالک است و مستاجر وظیفه ندارد
مستاجر در خصوص شغل خود مسئول پرداخت مالیات است.