مشاوره حقوقی رایگان - نقص عضو

سلام . بنده کارفرما ساختمان خودم بودم که مشغول کار سنگ کاری بودم که سنگ فرز ساعد دست سمت چپ به اندازه 20 سانت بریده اما به استخوان و تاندون صدمه نزده حدود 30 روز استراحت داشتم ایا جز نقص عضو میشه. آخه بیمه میگه بهت تعلق نمیگیره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نقض عضو وکارافتادکی تعلق نمیگیرد وفقط هزینه درمان به شما پرداخت خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نقص عضو تعلق نخواهد گرفت ولی مانع دریافت خسارات درمان از بیمه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منظور شما کار افتادگی است که باید از تامین اجتماعی پیگیری کنید.