مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده نقص عضو

سلام وقتتون بخیر
پسرم سال 95 ظهر عاشورا تصادف کرد عابر پیاده بود ماشین زد بهش براثر حادثه ای که براش اتفاق افتاد طول درمان براش دادن پزشک قانونی گفت فقط تا دوسال میشه پرونده باز باشه ودیه شکستگی صفحه رشد پای پسرم و شکستگیهای دیگه بر اثر همون حادثه رو بیمه داد
همان موقع هم پای پسرم یک سانت ونیم کوتاه بود تا به الان هرسال مرتب عنل داره و کوتاهی پاش شده 5 سانت مجبور شدن پای مخالفش هم از صفحه رشد ببندن قد دیگه رشد نداشته باشه الان با این نقص عضو میشه دوباره پرونده رو روال انداخته بشه جبران آسیبهایی که به پسرم وارد شده بشه وقتی قد از لحاظ پا رشد نداشته باشه ولی اندامهای دیگه مثل دستها رشد کنن این عیب هم به پسرم وارد میشه ممنون میشم پاسخگو باشین

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

باسلام
بله میتوانید چون مجازات دیه مشمول مرور زمان نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
طبق قانون هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است

و اگر عیب جدید ناشی از تصادف سابق باشد دیه و هزینه های درمان
قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه دیه شامل مرور زمان میشود می توانید اقدام نمایید