مشاوره حقوقی رایگان - آیا دادگاه به صدای ضبط شده استناد میکند؟

با سلام یکسال پیش برادرم به همراه همسرش درب خانه ی پدرم رفتند و از آنجا که با اونا در ارتباط نیستیم خواهرم که تنها بود درب رو باز نکرد و زن برادرم شروع به فحاشی کرد و قصد بالا اومدن از نرده ی حیاط رو داشت که خواهرم به 110 زنگ میزنه و در جلوی چشم پلیس و همسایه ها به خواهرم تهمت و افترا زده و بهش حمله میکنه خلاصه پلیس هم ضبط میکنه و ادامه ی ماجرا اینکه یکسال با انواع دادگاه ها ایشون محکوم به این میشن که اگر بمدت 5 سال به هر نحوی نزدیک شوند حدود هشتصدمیلیون تومان جریمه میشن . مساله اینجاست که همون اوایل شکایت یک شب برادرم با ترفند از مادر من یک صدایی ضبط میکنه که قسمت حرف خودش رو حذف کرده و میاد و به مامانم میگه منم ازین زن خسته شدم و میخوام جدا بشم مامان منم بهش میگه اره طلاقش بده بدرد تو نمیخوره و ما همه جوره حمایتت میکنیم و ازین حرفا و برادر منم اینو میده دست زنش و الان با اینکه قاضی دادگاه خودمون ویس رو شنید و اون حکم رو صادر کرد اما این خانم الان شکایت کرده بابت این ویس در واقع من میخوام بدونم که چقدر این خانم میتونه با یک ویس نصفه نیمه بره جلو چون مادر من واقعا اعصابش بهم ریخته و حالش خوش نیست. ممنون میشم و ببخشید طولانی بود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام صدای ضبط شده دلیل قانونی محسوب نخواهد شد و فقط اماره قضایی میباشد که ممکن است همراه
با سایر ادله ، موجب علم قاضی بشود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در کنار دلایل دیگر باید باشد به تنهایی کفایت نمیکند