مشاوره حقوقی رایگان - ارسال عکس کارت ملی در یک سایت فریلنسری

با عرض سلام
بنده برای شغل فریلنسری قصد دارم در یک سایت ثبت نام کنم اما ثبت نام در این سایت نیاز به عکس کارت ملی و عکس پرسنلی داره.لازم به ذکر است این سایت نماد اعتماد داره و پنج سال سابقه داره و هیچ شکایتی ازش ثبت نشده. میخواستم ببینم میشه به این سایت اعتماد کرد و عکس کارت ملی را ارسال کنم و استخدام بشم و مشکلی پیش نیاد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پيش بينى نيست وليكن بعيد نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت امکان سو استفاده وجود دارد ولی اگر نماد اعتماد واقعی است شاید بشود انجام داد