مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از عکس کارت ملی

سلام گروهی داخل روبیکا مدتی هست فعال هست جهت خرید حلزون و گفت هر شخص باید نمایند داشته باشه تا خرید شروع بشود و من نماینده شدم ازم عکس کارت ملی خواست من بعد یک هفته متوجه شدم که آدم سودجویی هست و خیلی اصرار داشت گروه 2000هزار نفر برسه تا خرید شروع کنه متاسفانه بعد 4ماه الاف کردن ملت با پرویی تمام گروه حذف کرد
الان دلواپسم آیا عکس کارت ملی هوشمند من میتونه کلاهبرداری کند؟ دفتر خدمات قضایی رفتم فقط یک شماره تماس ازش دارم که ثنا ندارد و نتونستند کدملی طرف دربیارند و نشد اظهارنامه مالیاتی براش بفرستم
الام چی کار کنم؟ هیچ نام نشونی ازش ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگران نباش
با آن مدارک خیلی بعیده مشکل ساز شود البته بجز مالیات

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند
متاسفانه هیچ چیزی دور از ذهن نیست

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ممکن است _بهتر است از طریق پلیس فتا پیگیری داشته باشید تا دچار مشکل نشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هیچ امری دور از ذهن نیست و امکان سوءاستفاده وجود دارد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، احتمال سواستفاده صرفا با اطلاعات کد ملی ضعیف است اما بعید نیست.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. ممکن است سوء استفاده شود. بهتر از قبل از اقدام با وکیل مشورت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمال سواستفاده صرفا با اطلاعات کد ملی ضعیف است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق پلیس محترم فتا موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید به پلیس فتا مراجعه نمایید و